cazare predeal brasov

Wiki Article



cazare susai predeal
Info: Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul rezervarii daca nu este mentionat specific in oferta acest lucru. Aceste taxe locale sunt stabilite de catre autoritatile locale si se achita separat la receptia hotelului.

Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, on-line cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

Am avut ocazia de a contacta proprietarul apartamentului o persoană foarte amabilă,chiar doream să îi transmit că fiul meu împreună cu alți 2 colegii au fost foarte încântați de curățenia, luxul și confortul pe care l-au găsit,o sa revenim cu drag! Recomand100%multumim totul a fost mai mult decât best

We felt quite cozy and welcomed at this hotel. It is rather cleanse, elegant but will also present day and under no circumstances pricey. I much like the ambiance while in the foyer, quite tranquil and stylish. Owning breakfast there at a fair price tag is likewise a nice way to get started on your working day.

The place was exceptionally cozy and passionate, impeccably cleanse and beautifully heat during our stay. The host kindly suggested some takeaway eating places. The region is incredibly peaceful.

Puteţi sã ne contactaţi cel mai speedy prin electronic mail, iar unul din reprezentanţii firmei noastre va raspunde immediate solicitarii dumneavoastrã.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai ten moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Printre facilități se numără smartTV, WiFi, cazare in predeal hotel Netflix, aer condiționat, terasă cu priveliște și parcare iar oaspeții se pot bucura de curtea generoasă, unde sunt amenajate un foișor și cazare motel predeal un grătar.

Predeal is the highest city - mountain vacation resort in the place, which makes it an excellent selection for a summer months trip, mostly due to the clear air and mountaineering/strolling options in and about it. The locals will show you that Predeal is much more of a winter vacation resort because of the winter sports which might be cazare predeal eden practiced here, but because I'm not a supporter of both (Winter season or its sports activities), expending some summer months days at 24C is significantly better than in towns such as the funds in which the cazare predeal cu ciubar air is burning at 37C+.

Oaspeții pot folosi camera de depozitare a schiurilor și pot închiria echipament de schi la proprietate. De asemenea, în apropiere se află o școală de schi. Pensiunea Regina se află la doar four hundred de metri de pârtia de schi Clăbucet și de telecabine. De asemenea, la 400 de metri se poate ajunge la Gara Predeal.

Descoperă comoara ascunsă în Vadu Crișului, locul magic în treatment Crișul Repede întâlnește frumusețea naturii kindând o oază de liniște și bucurie: La Grotta Resort. Refugiul ascuns de freamătul lumii, îți pune la dispoziție nine vile premium, un cafe cu preparate pline de savoare, o piscină de vis și destinații spectaculoase, numai bune de explorat. Alături de confortul și răsfățul oferit, îți creăm cele mai palpitante aventuri prin drumețiile de neuitat în inima Vadului Crișului și prin acces organizat la sporturi Serious precum rafting sau escalade.

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal la drumul countrywide DN1. La parterul imobilului se gaseste un restaurant vezi detalii si bar categoria I-a unde se servesc de la preparate traditionale la preparate internationale precum pizza spaghete and many others.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot facial area rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Cabana Mountain Look at se afla in Paraul Rece care este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, beneficiind de un cadru organic pitoresc şi o locaţie deosebită iar altitudinea este de aprox. 1050 m. Condiţiile climaterice ...

Report this wiki page